ua en ru

У Міноборони констатували зменшення інтенсивності вибухів під Ічнею

У Міноборони констатували зменшення інтенсивності вибухів під Ічнею Фото: вибухи в Чернігівській області (mil.gov.ua)

Також зменшилася кількість осередків тління

Інтенсивність вибухів під Ічнею (Чернігівська область) станом на ранок 12 жовтня значно зменшилася. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Як зазначається, сьогодні станом на 09:00 на території арсеналу під Ічнею продовжуються заходи з ліквідації наслідків надзвичайної події.

"Інтенсивність вибухів, а також кількість осередків тління цієї ночі у порівнянні з попередньою значно зменшилася. На території арсеналу вже працює пожежна техніка - 9 пожежних танків ГПМ-54, 3 інженерні машини розгородження (ІМР), 15 пожежних автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що наразі здійснюється аеророзвідка, працює авіація Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні станом на 07:30 пожежні літаки ДСНС вже здійснили 25 скидів води (200 тонн) над територію, що постраждала внаслідок вибухів у Чернігівській області.

Крім того, повідомлялося, що у Чернігівській області поліція здійснить подвірні обходи територій, прилеглих до військових складів.