ua en ru

Сьогодні СБУ проведе антитерористичні навчання в центрі Києва

Сьогодні СБУ проведе антитерористичні навчання в центрі Києва Фото: спецпідрозділ "Альфа" СБУ

Буде відпрацьовано попередження терористичного акту та мінімізація його наслідків

У неділю, 28 серпня 2016 року, у центральній частині Києва співробітники Служби безпеки України за погодженням з Посольством Ізраїлю в Україні проведуть тактико-спеціальне антитерористичне навчання. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначено, що під час заходу буде відпрацьовано попередження терористичного акту та мінімізація його наслідків. При цьому в навчаннях візьмуть участь співробітники СБУ, МВС, Національної поліції, військовослужбовці Збройних Сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та регіональних підрозділів суб’єктів боротьби з тероризмом.


"Учасники навчань відпрацюють заходи із своєчасної протидії можливим терористичним загрозам та вдосконалять взаємодію регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом", - йдеться в анонсі.

У відомстві також попередили, що під час проведення навчань із 07:00 до 10:00 на розі вулиці Івана Кудрі та бульвару Лесі Українки буде обмежено рух транспорту та пішоходів.

"Просимо киян та гостей столиці з розуміннях поставитися до можливих незручностей, викликаних навчаннями", - звернулися в СБУ.

Нагадаємо, на Хмельницькій атомній електростанції 31 травня відбулося загальностанційне протидиверсійне тренування.