ua en ru

Збій в роботі метро Києва стався через пожежу

Збій в роботі метро Києва стався через пожежу Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Збій в метро Києва стався через загоряння електрощитової на Хрещатику

Причиною збою роботи метро у Києві стала пожежа. Про це повідомили в прес-службі метрополітену, передає кореспондент РБК-Україна.

Як наголошується, сталося загоряння електрощитової на Хрещатику.

"Станції метро не працювали через загоряння електрощитової на Хрещатику", - повідомили в прес-службі.

Зазначимо, що вранці у Києві закрили три станції метро: "Хрещатик", "Театральна" і "Університет". У зв'язку з цим рух по червоній лінії було організовано тільки від станції "Академмістечко" до станції "Вокзальна" і від станції "Арсенальна" до станції "Лісова". Через півгодини було відновлено рух на червоній гілці метро.

Нагадаємо, кілька тижнів тому в Києві метро зупинялось через падіння людини на рейки. Тоді на станції метро "Олімпійська" пасажир впав на рейки у відсутності поїзда. Чоловік залишився живий.

РБК-Україна писало, що ще раніше жінка падала на рейки в київському метрополітені. Було зупинено рух на синій гілці метро через таку ситуацію. Тоді були закриті 5 станцій метро. Пізніше жінка, яка впала на рейки метро в Києві, загинула.

Раніше повідомлялось, що київський фунікулер призупинив роботу з 22 липня до 23 серпня у зв'язку з щорічним технічним оглядом.