ua en ru

У Києві стався збій на червоній гілці метро

У Києві стався збій на червоній гілці метро Іллюстративне фото (РБК-Україна)

Станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід

У Києві стався збій на червоній гілці метро, станцію "Хрещатик" зачинено на вхід та вихід для пасажирів з технічних причин. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Крім, станції метро "Хрещатик, зачинено на вхід та вихід станції "Університет" і "Театральна". Цю інформацію підтвердили у київському метрополітені у Facebook.

"Рух по червоній лінії організовано від станції "Академмістечко" до станції "Вокзальна" і від станції "Арсенальна", до станції "Лісова", - йдеться у повідомленні.

У метрополітені об'явили, що роботу метро зупинили на тривалий час.

У Києві стався збій на червоній гілці метро

Додамо, що тепер червона гілка метро працює на двох ізольованих від решти системи ділянках тому, що станції "Хрещатик" і "Театральна" є пересадковими на обидві інші лінії столичного метрополітену.

Нагадаємо, декілька тижнів тому у Києві зупинялось метро через падіння людини на колію. Тоді на станції метро "Олімпійська" пасажир впав на рейки у відсутності поїзда. Чоловік залишився живий.

РБК-Україна писало, що ще раніше людина падала на рельси у київському метрополітені. Був зупинений рух на синій гілці метро через таку ситуацію. Тоді були закриті 5 станцій метро. На станції метро "Оболонь" жінка впала на колію, вона померла.

Крім того, додамо, з понеділка, 15 липня, перші станція метро у Києві почали працювати без жетонів. З понеділка вестибюлі станцій метро "Нивки" (вихід до пожежної частини) та "Іподром" (вихід до Іподрому) перестали продавати та приймати жетони. Повне виведення жетонів з обігу в столичному метро відбудеться до 30 жовтня 2019 року.