ua en ru

Російські кораблі провели військові навчання у Чорному морі

Російські кораблі провели військові навчання у Чорному морі Фото: російський корабель (mil.ru)

Кораблі відпрацювали зльоти і посадку на палубу кораблів та стеження за підводним човном

Фрегати "Адмірал Григорович" і "Адмірал Ессен" Чорноморського флоту Російської Федерації (РФ) провели військові навчання у Чорному морі. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони РФ.

Зазначається, що навчання були проведені при переході фрегатів з тимчасово окупованого РФ Севастополя до Середземного моря.

"Здійснюючи перехід морем, кораблі виконали комплекс корабельних бойових навчань у полігонах бойової підготовки флоту в Чорному морі", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на навчаннях були відпрацьовані завдання зльоту і посадки на палубу кораблів та стеження за підводним човном. Крім того, були проведені тренування корабельних розрахунків, що забезпечують польоти вертольотів.

Також додали, що зараз кораблі проходять протоки Босфор і Дарданели, щоб сьогодні, 25 серпня, приєднатися до постійної групи військових кораблів РФ в Середземному морі.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, малі протичовнові кораблі (МПК) "Поворіно" і "Єйськ" Чорноморського флоту Російської Федерації (РФ) провели військові навчання у Чорному морі.

Раніше, 15 серпня, Чорноморський флот Росії, з 7:00 до 20:00, оголосив закритим для судноплавства район у північно-західній частині Чорного моря від мису Тарханкут до дельти Дунаю.