ua en ru

Рабінович закликав нардепів подумати про майбутнє, перед голосуванням щодо ринку землі

Рабінович закликав нардепів подумати про майбутнє, перед голосуванням щодо ринку землі

Політик закликав аграрний комітет ВР не приймати закон про землю

Народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович закликав народних депутатів подумати про майбутнє України перед тим, як голосувати за відкриття ринку землі. Про це Рабінович заявив у п'ятницю, 31 січня, виступаючи на засіданні Комітету Верховної ради України з питань аграрної та земельної політики, під час якого розглядалися поправки до законопроекту про ринок землі, передає РБК-Україна.

"Я розумію, що і всі інші поправки до закону про продаж землі ви будете дружно "відхиляти". Я вже не звертаюся до глави аграрного комітету - з ним все зрозуміло. Я звертаюся до членів комітету - представників партії "Слуга народу": дорогі "слуги", партія "пройде", а соромно буде на все життя; партія "закінчиться", а людям дивитися в очі вже не зможете. Я закликаю вас: коли ви продаєте землю України - подумайте про ваших дітей", - звернувся до всіх учасників засідання Рабінович.

Як раніше повідомляло РБК-Україна, на думку Вадима Рабіновича у законопроекті "Про ринок землі" детально не прописано, що після продажу землі буде з її надрами. Тому, на його переконання, закон не в інтересах українців, а лише заганяє їх в "кабалу".