ua en ru

Заступника Кличка будуть судити за напад на поліцейського

Заступника Кличка будуть судити за напад на поліцейського Фото: Володимир Слончак (УНІАН)

Обвинувальний акт направлений у Солом'янський районний суд Києва

Прокуратура Києва направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. Його звинувачують за напад на поліцейського.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Зазначається, що наразі обвинувальний акт направлений у Солом'янський районний суд Києва для розгляду по суті.

"Київською місцевою прокуратурою № 9 направлено до суду обвинувальний акт стосовно колишнього столичного чиновника, підозрюваного в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 КК України)", - повідомили в прокуратурі.

Зазначимо, інцидент стався в ніч з 26 на 27 квітня на території Солом'янського району Києва. Тоді поліцейські зупинили автомобіль, в якому перебував Слончак і депутат Київради Людмила Костенко, яка була за кермом. Щодо Костенко правоохоронці почали складати адміністративний протокол за їзду з вимкненими фарами, коли в ситуацію втрутився Слончак і завдав одному з поліцейських кілька ударів. В результаті чиновника затримали, а поліцейський був доставлений в лікарню з травмою.

Як повідомляло РБК-Україна, після затримання Слончаку повідомили про підозру у погрозі або насильстві щодо працівника правоохоронного органу.

Пізніше йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього нічного арешту до 27 червня.