ua en ru

Падіння винищувача Су-27УБ: уламки літака знайшли неподалік села Пагурці

Падіння винищувача Су-27УБ: уламки літака знайшли неподалік села Пагурці Фото місце катастрофи Су-27 (facebook.com/Мария Лехова)

Падіння винищувача сталося неподалік від населеного пункту Хмільник Вінницької області

Уламки винищувача Су-27УБ знайшли біля села Пагурці. Про це повідомляє РБК-Україна.

За даними Українського мілітарного порталу уламки літака знайшли біля села Пагурці, яке знаходиться у Вінницькій області.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що падіння винищувача сталося неподалік від населеного пункту Хмільник Вінницької області. Доля льотчиків поки не відома. Інформація щодо жертв і руйнувань поки уточнюється.

У Міноборони повідомили, що тривають пошуково-рятувальні заходи, детальна інформація уточнюється.

Нагадаємо, 8 жовтня в Україні розпочалися багатонаціональні авіаційні навчання "Чисте небо" за участю країн-членів НАТО. Навчання проходять в Хмельницькій області а також на аеродромі Гавришівка у Вінницькій області. Крім України, участь в навчаннях візьмуть ще 9 країн: Бельгія, Великобританія, Данія, Естонія, Нідерланди, Польща, Румунія і США.

Також РБК-Україна повідомляло, що літаки ВПС США F-15 і C-130 прилетіли в Україну для участі в міжнародних навчаннях. В ході міжнародних військових навчань "Чисте небо" ВВС США тренуються протидіяти російським і китайським винищувачам. Йдеться про український винищувач Су-27, який також стоїть на озброєнні цих армій.