ua en ru

Клюєв оголошений у розшук, - СБУ

Клюєв оголошений у розшук, - СБУ Фото: Сергій Клюєв

Клюєв пропав 4 червня

Служба безпеки України (СБУ) оголосила в розшук народного депутата Сергія Клюєва, якого Верховна Рада України позбавила депутатської недоторканності. Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ України в розділі "Особи, які переховуються від органів влади".

Клюєв оголошений у розшук, - СБУ

Зокрема, зазначається, що місцезнаходження Клюєва невідомо з 4 червня.

Зазначимо, що пізніше начальник головного слідчого управління Служби безпеки України Василь Вовк написав у своєму Facebook, що інформація на сайті МВС про оголошення в розшук народного депутата Сергія Клюєва оприлюднена через технічну помилку. "Головним слідчим управлінням СБУ в даний час не розслідується кримінальне провадження щодо Клюєва С. П., тому і не оголошувався його розшук слідчими СБ України. Мабуть, технічна помилка має місце на сайті МВС", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше в міліції повідомили, що Сергій Клюєв не з'явився на допит в Генеральну прокуратуру України. При цьому його адвокат заявив, що Сергій Клюєв не отримував повістку з'явитися протягом трьох днів, а також повідомлення про підозру.

Державна прикордонна служба підтвердила, що Сергій Клюєв, намагався втекти в Австрію.

Зазначимо, що Клюєв не входить до складу будь-якої фракції і був обраний по одномандатному округу №46 Донецької області.