ua en ru

У київському метро пояснили, як обміняти старі жетони на нові без доплати

У київському метро пояснили, як обміняти старі жетони на нові без доплати Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Обміняти сині жетони на зелені без доплати можна до кінця липня

Мешканці або гості Києва, котрі мають старі сині жетони на проїзд у метро, можуть обміняти їх на нові зелені без доплати. Про це йдеться повідомленні прес-служби київського метрополітену у Twitter.

Зазначається - якщо у вас залишилися сині жетони, найвигідніше обміняти їх на зелені без доплати. Зробити це потрібно до кінця липня 2018 року.

"Із 1 серпня обмін буде проводитись тільки у сервісних центрах з доплатою. За кожен синій жетон - доплата 3 гривні", - повідомили у прес-службі.

Сервісні центри київського метрополітену знаходяться за наступними адресами:

  • ст. м. "Майдан Незалежності"
  • ст. м. "Дорогожичі"
  • ст. м. "Політехнічний інститут"
  • ст. м. "дарниця" (вестибюль №2, з боку центру міста).

Сервіс-центри метро Києва працюють щоденно з 8:00 до 19:00. Перерва на обід триває півгодини - 12:00-12:30. Обмін жетонів з доплатою проводитиметься з 1 по 31 серпня 2018 року.

Нагадаємо, 13 липня у київському метро утворилися черги у зв'язку з підвищенням цін на громадський транспорт. Пасажири стали в черги за жетонами та поповненням карток метро.

Додамо, у Києві з 14 липня 2018 року подорожчав разовий проїзд у метро та фунікулері, автобусах, тролейбусах, трамваях і міських електричках. Вартість проїзду зросла до 8 гривень. Пасажири, які регулярно їздять громадським транспортом і користуються системою поповнення безконтактних карток, зможуть платити за 1 поїздку в метрополітені від 6,5 гривень (у разі придбання 50 поїздок).