ua en ru

Кабмін продовжить карантин для людей похилого віку, школярів і студентів

Кабмін продовжить карантин для людей похилого віку, школярів і студентів Фото: Денис Шмигаль (РБК-Україна)

Уряд продовжить карантин для боротьби з коронавірусом

Уряд України продовжить карантинні заходи для літніх людей, школярів і студентів. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, такі заходи необхідні для боротьби з коронавірусом.

"Для літніх людей, школярів і студентів карантин буде продовжено", - повідомив він.

Звернення прем'єр-міністра Дениса Шмигаля у зв'язку з посиленням карантинних заходів

Коронавірусна інфекція продовжує поширюватися Україною. Єдиним способом розірвати ланцюг зараження та зберегти людські життя є посилення карантинних заходів. Після довгого обговорення Уряд затвердив список додаткових обмежень. Рішення КМУ найближчим часом буде офіційно опубліковане.

Опубліковано Денис Шмигаль Пʼятниця, 3 квітня 2020 р.

Раніше РБК-Україна писало, що в Кабінеті міністрів України допускають ослаблення карантину через пандемії коронавіруса в кінці квітня. Ослаблення відбудеться при зниженні захворюваності.

Також повідомлялося, що Кабінет міністрів закликає українців утриматися від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв'язку з посиленням карантину в Україні. Разом з тим, уряд прийняв постанову, якою забороняється пересування по вулицях більше 2 людям, крім випадку супроводу дітей.

Зазначимо, станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків.