ua en ru

У ДСНС повідомили про хід ліквідації наслідків вибухів у Чернігівській області

У ДСНС повідомили про хід ліквідації наслідків вибухів у Чернігівській області Фото: ліквідація наслідків вибухів у Чернігівській області (РБК-Україна)

Пожежні літаки за сьогодні здійснили 17 скидів води

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили про хід ліквідації наслідків вибухів у Чернігівській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Станом на 14 годину 11 жовтня двома пожежними літаками АН-32П ДСНС України здійснено 17 скидів води (136 тон), всього з початку робіт здійснено 38 скидів води (304 тони)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, організовано заповнення водою 2 пожежних водоймищ Міноборони на технічній території арсеналу.

Також повідомляється, що наразі у 9 пунктах прийому розміщено 564 особи, зокрема, 26 дітей; їм надається медична та психологічна допомога.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що президент України Петро Порошенко не виключає кадрових рішень через ситуацію під Ічнею.

"Я розраховую на швидку реакцію правоохоронних органів. Я не виключаю і певних кадрових висновків. Але, на жаль, тільки кадровими висновками проблему не вирішиш. Тут потрібні системні рішення", - заявляв Порошенко.

Крім того, міністр оборони України Степан Полторак вважає, що вибухи на військовому арсеналі в Чернігівській області були атакою на сховище.