ua en ru

ГК "АІС" не має судових розглядів з ДПСУ, - компанія

Група компаній (ГК) «АІС» не має судових справ з органами Державної податкової служби. Про це сказано в офіційному коментарі «АІС» щодо інформації про судову тяганину з ДПСУ.

«Названі у статті компанії, яким за версією автора пред'являють претензії податкові служби, не входять до складу ГК «АІС». Також повідомляємо, що податкові служби України не мають претензій до підприємств ГК «АІС» і наша компанія не перебуває в стадії судових розглядів з ДПС. А зазначена в матеріалі загальна сума податкових претензій у розмірі 680 млн грн непорівнянна з масштабами діяльності ГК», - сказано в листі.

Також в листі підкреслюється, що з 2002 р. народний депутат від Партії регіонів Дмитро Святаш не займає ніяких посад в ГК «АІС». «У 2009 р. Дмитро Святаш вийшов зі складу засновників і не має впливу на її діяльність, не виконує ніяких, в тому числі представницьких функцій», - зазначено в листі ЦК.

ГК «АІС» працює на вітчизняному авторинку з 1992 р. Має розгалужену торгово-сервісну мережу і є дилером більше 20 автобрендів. У тому числі, ексклюзивним офіційним імпортером SsangYong, Geely, MG, ГАЗ, а також офіційним дилером Citroеn, Renault, Hyundai, Audi, Cadillac. У 2011 р. ГК заплатила 315 млн грн ПДВ, за I квартал ц.р. з ПДВ сплачено 52 млн грн.