ua en ru

Дмитро Святаш не має відношення до ГК "АІС", - прес-служба

Народний депутат від Партії регіонів Дмитрий Святаш не має відношення до групи компаній (ГК) «АІС». Про це сказано в листі прес-служби Святаша.

«Дмитрий Святаш не займається оперативним управлінням ДК «АІС» з того часу, як його було обрано народним депутатом у 2002 р. У 2009 р. він вийшов зі складу засновників «АІС» і не виконує ніяких, в тому числі, представницьких функцій, з чого випливає, що всі посили про асоціацію політика з проблемним бізнесом не відповідають дійсності... З боку ДПС на його адресу ніколи не було претензій», - сказано в листі.

Також в листі акцентується увага на тому, що не відповідає дійсності і заява громадської організації «Спільна справа», що дитячий майданчик, встановлена в Харкові з ініціативи Святаша, профінансована з бюджету. «Згаданий майданчик, як і всі соціальні ініціативи, що проводяться Дмитром Святашем з 2001 р. по теперішній час, фінансуються виключно за рахунок заснованого ним фонду «Пересвіт». Ні про яке фінансування за бюджетний рахунок у подібних випадках мова не йдеться», - підкреслюється в листі.