ua en ru

У Німеччині провели рейди в будинках прихильників екстремістів

У Німеччині провели рейди в будинках прихильників екстремістів Фото: угруповання "Група Freital" (mdr.de)

Німецька поліція обшукала будинки, але не зробила арештів

Німецька поліція провела обшуки в будинках 10 осіб, підозрюваних у наданні підтримки ультраправої екстремістського угруповання "Gruppe Freital". Про це повідомляє The Associated Press.

Зокрема, повідомляється, що співробітники поліції, під час рейдів, проведених рано вранці в середу в землях Саксонія, Нижня Саксонія і Баварія, вилучили зброю, накопичувальні пристрої і нацистські агітаційні матеріали. Повідомляється, що не було зроблено ніяких арештів.

Все, правоохоронні органи підозрюють трьох жінок і сім чоловіків у віці від 19 до 53 років в підтримці так званої экстремистской угруповання "Група Freital" ("Gruppe Freital").

Раніше, вісім членів цієї групи були засуджені раніше в цьому місяці від 4 до 10 років позбавлення волі за створення ультраправої терористичної організації, замах на вбивство та скоєння нападів на центри для прохачів притулку.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Каталонії (Іспанія) під час зіткнень на протестах на підтримку колишнього глави уряду Каталонії Карлеса Пучдемона, затриманого в Німеччині, постраждало більше 100 осіб.