ua en ru

У Франції проходить перша зустріч Макрона і Путіна

У Франції проходить перша зустріч Макрона і Путіна Фото: у Версальському палаці проходить перша зустріч Путіна і Макрона

Під час першої зустрічі політики мають намір обговорити ситуацію в Україні та Сирії

У Версальському палаці у Франції проходить перша зустріч новообраного президента Франції Еммануеля Макрона і президента Російської Федерації Володимира Путіна, передає Le Mond.

Повідомляється, що в ході першої зустрічі лідери Франції і Росії повинні обговорити широке коло питань, в першу чергу ситуації в Сирії та Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Путін на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном готовий дати пояснення щодо українських ув'язнених. Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

"У цілому це не питання двосторонніх російсько-французьких відносин. Якщо ця тема буде піднята з французької сторони, я не сумніваюся, що президент дасть вичерпні пояснення", - Пєсков прокоментував інформацію про те, що родичі українських політв'язнів напередодні візиту Путіна до Парижа написали лист президенту Макрону з проханням підняти цю тему.