ua en ru

На Донбасі зберігається "тиша"

На Донбасі зберігається "тиша" Фото: український військовий (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

З початку поточної доби, 29 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі спостерігається "тиша". Порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Ситуація в районі ООС залишається контрольованою.

"Об'єднані сили продовжують стійко виконувати бойові завдання по захисту українського народу і знаходяться напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, військовослужбовці разом з рятувальниками ДСНС локалізували пожежу на ділянці розміром близько 4 га недалеко від населеного пункту Боброво.

Також в районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС разминовано понад 11 гектарів території і передано на знищення 48 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців ООС немає.

Крім того, 27 вересня бойовики чотири рази порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Також РБК-Україна писало, що днями в ОБСЄ заявили, що бойовики з нарукавними пов'язками з написом "СЦКК" продовжили незаконно перебувати поблизу лінії розмежування в Станиці Луганській та в районі Золотого.