ua en ru

Справа Крисіна: суд почне розгляд справи з підготовчого засідання

Справа Крисіна: суд почне розгляд справи з підготовчого засідання Фото: Юрій Крисін (Віталій Носач, РБК-Україна)

Підготовче засідання проходить під головуванням судді Просалової

Дарницький районний суд Києва у справі Юрія Крисіна вирішив почати розгляд справи з підготовчого засідання. Про це у залі суду повідомила суддя Ольга Просалова.

"Підготовче засідання проходить під головуванням судді Просалової. Всі учасники процесу з'явились у засіданні. Адвокат Солодко їде", - сказала суддя.

"Суд оголошує, що в даному провадженні надійшла угода від 30 серпня 2018 року Чемеса та прокурора. Таким чином, 12 вересня о 12 годині призначено підготовче засідання по Юрію Крисіну", - сказала суддя.

Разом з тим, прокурор Юлія Малашич повідомила, що захисники Крисіна подали клопотання про розгляд справи з початку.

"По справі Крисіна… Захисниками Крисіна було подано клопотання, щоб судовий розгляд відбувався з самого початку. Чергове судове засідання окремо по Крисіну визначено на 12 вересня", - сказала прокурор.

Нагадаємо, 13 червня Крисіну змінили умовний термін на 5 років ув'язнення.

Раніше прокурор Юлія Малашич заявила, що справу Крисіна можуть почати розглядати наново з підготовчого засідання через те, що суддя Леонтюк з вересня йде на пенсію.

9 липня у Дарницькому суді Києва суддя Тетяна Щасна не задовольнила відвід судді Любові Леонтюк у справі Крисіна. Однак 26 липня відівід задовольнили.

Сторона обвинувачення також подала клопотання про відвід судді Просалової. Однак 16 серпня суд не задовольнив це клопотання.