ua en ru

Чотири клуби вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця в групі

Чотири клуби вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів з першого місця в групі Фото: гравці "Ювентуса" (juventus.com)

Уже шість команд пробилися в 1/8 фіналу

Чотири футбольні клуби за підсумками 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів вийшли в 1/8 фіналу, достроково вигравши свої групи. Про це повідомляється на офіційному сайті Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Гарантували собі участь в плей-офф німецька "Баварія", італійський "Ювентус", французький "Парі Сен-Жермен" і англійський "Манчестер Сіті". Загалом уже шість команд вийшли в 1/8 фіналу ЛЧ. Також участь в наступному етапі турніру візьмуть іспанський "Реал" і англійський "Тоттенхем".

Невідомою залишається доля 10 путівок, проте точно втратили шанси на вихід з групи бельгійські "Брюгге" і "Генк", турецький "Галатасарай", французький "Лілль", російський "Локомотив", грецький "Олімпіакос" і сербська "Црвена Звезда".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" гарантує собі вихід в плей-офф ЛЧ у разі перемоги над "Аталантою" в заключному турі групового етапу.

Вихід може забезпечити і нічийний результат, якщо в паралельному поєдинку групи загребське "Динамо" не обіграє вдома "Манчестер Сіті".

У разі поразки "гірники" пропустять на друге місце іатльянскій клуб і потрапляння в ЛЄ буде залежати від результату паралельного матчу.