ua en ru

Чемпіонат Німеччини призупинено через пандемію коронавіруса

Чемпіонат Німеччини призупинено через пандемію коронавіруса Фото: Бундесліга офіційно припинена (facebook.com/DFBTeamEN)

Бундесліга бере паузу до 2 квітня

Розіграш двох дивізіонів чемпіонату Німеччини (вищого - Бундесліги - і другого по силі - Бундесліги 2) призупинено до 2 квітня через пандемії коронавірусу. Про це повідомляється на сайті Німецького футбольного союзу.

Відповідне рішення ухвалено 16 березня за підсумками засідання організації у Франкфурті. До цього ще існував варіант проведення матчів за порожніх трибун, як це було вибірково зроблено в минулому турі.

Голова DFL Крістіан Зайферт висловив упевненість, що вимушена ігрова пауза триватиме навіть ще довше. За його словами, на тижні відбудеться ще одна зустріч, на якій будуть обговорюватися подальші дії.

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу вже припинено низку європейських футбольних чемпіонатів, серед яких англійська Прем'єр-ліга, французька Ліги 1, іспанська Прімера, італійська Серії А.

Раніше повідомлялося, що УЄФА призупинив розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Скасовані матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, які повинні були відбутися 17 і 18 березня, а також всі поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, заплановані на 19 березня.

Завтра, 17 березня, УЄФА може прийняти рішення про скасування Євро-2020, яке заплановане на червень.