ua en ru

УЄФА призупинив розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи

УЄФА призупинив розіграші Ліги чемпіонів і Ліги Європи Фото: матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи на наступному тижні не відбудуться (uefa.com)

Заплановані на наступний тиждень матчі не відбудуться

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) ухвалив рішення призупинити розіграші всіх поточних матчів у турнірах під егідою організації у зв'язку з поширенням пандемії коронавірусу. Про це йдеться в повідомленні на сайті УЄФА.

Сюди відносяться матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, які повинні були відбутися 17 і 18 березня, а також всі поєдинки 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, заплановані на 19 березня.

Рішення про те, коли відбудуться дані матчі, буде прийнято пізніше.

В результаті перенесення матчів жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і Ліги Європи, заплановані на 20 березня, також відкладаються.

Нагадаємо, УЄФА скликає термінову зустріч представників 55 асоціацій на вівторок, 17 березня, для обговорення ситуації з коронавірусом.

У четвер, 19 березня, в Харкові на ОСК "Металіст" повинен був відбутися матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи "Шахтар" - "Вольфсбург". Перша зустріч команда пройшла при порожніх трибунах через вжитих заходів безпеки у зв'язку з поширенням коронавірусу.