ua en ru

Атлетіко - Ліверпуль: анонс матчу

Атлетіко - Ліверпуль: анонс матчу Фото: "Атлетіко" - "Ліверпуль" (atleticodemadrid.com)

Готуємося до першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Атлетіко" битиметься з "Ліверпулем" в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, "мерсисайдці" є безумовними фаворитами. Команда Клоппа - чинний чемпіон турніру.

18 лютого 22:00
Мадрид, стадіон "Ванда Метрополітан"

Після майже двомісячної перерви Ліга чемпіонів повертається і відразу з топ-протистояння.

Напередодні "Ліверпуль" першим в Європі забезпечив собі вихід у наступний розіграш Ліги чемпіонів - "червоні" не фінішують нижче четвертого місця в англійській Прем'єр-лізі. І, схоже, що команду Юргена Клоппа просто неможливо зупинити на шляху до першого за 30 років титулу чемпіона Англії. Їм залишилося виграти п'ять матчів, щоб за найкоротший термін в історії стати чемпіоном Англії. У поточному сезоні АПЛ "Ліверпуль" взагалі не програвав (25 перемог і єдина нічия у 26 зустрічах).

Господарі матчу перебувають далеко не в кращих кондиціях. "Атлетіко" ділить 4-5 місця в чемпіонаті Іспанії з "Севільєю". Не краща ситуація у "матрацників" і з кадрами: Дієго Сімеоне не зможе розраховувати на півзахисника Ектора Ерреру, захисника Кирана Тріпп'єра і нападника Жоау Феліша, також під питанням участь іншого форварда Дієго Кости. У ось "Ліверпуля" всі важливі гравці готові до протистояння.

Цікаво, що "Атлетіко" за Дієго Сімеоне не програв жодного домашнього матчу плей-офф ЛЧ (8 перемог, 4 нічиї). У цих 12 іграх мадридці пропустили всього 2 м'ячі. А саме на арені "Ванда Метрополітан" "Ліверпуль" виграв фінал Ліги чемпіонів-2018/19.

У нинішньому розіграші ЛЧ "Атлетіко" фінішував на другому місці - позаду "Ювентуса". Обидві команди розібралися з "Локомотивом" і "Байєром". "Ліверпуль" посів перше місце у своїй групі, почавши захист титулу з поразки від "Наполі". Неаполітанці в результаті стали другими. Обидва клуби не залишили шансів з "Зальцбургу" і "Генку".

Історія протистоянь "Атлетіко" і "Ліверпуля" налічує п'ять матчів. І тут повний паритет - команди здобули по одній перемозі, інші три поєдинки завершились нічийним результатом.