ua en ru

В аеропорту Ліона автомобіль виїхав на злітну смугу, польоти призупинено

В аеропорту Ліона автомобіль виїхав на злітну смугу, польоти призупинено Фото: аеропорт Ліона (twitter com MuminKahraman)

На даний момент зловмисник затриманий

В аеропорту Ліона (Франція) автомобіль виїхав на злітно-посадкову смугу, через що польоти припинені. Про це повідомляє LCI.

Як повідомляється, сьогодні, 10 вересня, чоловік на легковому автомобілі проїхав крізь скляні двері аеропорту і виїхав на злітну смугу. На даний момент чоловік затриманий, постраждалих немає.

За словами джерела видання, близького до розслідування, раніше правоохоронцям повідомляли про автомобіль, який на високій швидкості прямує до аеропорту.

Як повідомляє AP, зловмисник, перш ніж потрапити в аеропорт врізався в бар'єр на невеликому аеродромі, а потім відправився в більш великий аеропорт Сент-Екзюпері в Ліоні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на сході Лондона (Великобританія) через підозрілий автомобіль, припаркований на стоянці біля торгового центру Westfield, евакуювали вокзал і станцію метро.

Також повідомлялося, що в серпні в терміналах аеропорту Франкфурта-на-Майні проводилася евакуація через французьку сім'ю, яка пройшла повз зони контролю аеропорту.