Дієтолог назвала основну перешкоду на шляху до правильного харчування

Дієтолог назвала основну перешкоду на шляху до правильного харчування
Ілюстративне фото (pexels.com)

Експерт розповіла, що заважає перейти на правильне харчування без зривів

Професійний дієтолог Світлана Фус озвучила, що провокує зриви у тих, хто зібрався переходити на правильне харчування і чому так складно дотримуватися здорового меню. Про це вона написала пост в Instagram.

За словами експерта, найбільш поширеними проблемами є побутові питання. Наприклад, не встигли купити продукти, не вистачило сил після важкого трудового дня придумати що-небудь корисне і т. д.

"Тоді в хід йде їжа, яка чекала своєї години в холодильнику, була спеціально дбайливо залишена про запас. У таких випадках її можна використовувати: швидко кинути у воду і зварити, чи легко нарізати і намазати. І це, як правило, пельмені, сосиски, ковбаса, кетчуп, майонез, консерви ... Перелік таких продуктів нескінченний. Наша харчова промисловість працює добре!" - пояснила фахівець.

Дієтолог назвала основну перешкоду на шляху до правильного харчування

Ілюстративне фото (pexels.com)

Дієтолог переконана, що все починається з холодильника: чи стане він помічником на шляху до здорового харчування, в боротьбі за гарну фігуру?

"Важливо пам'ятати, що 80% успіху залежить від харчування. І якщо після роботи ви, махнувши на все рукою, просто купили по дорозі заморожену піцу, курку-гриль, масло і варення, то харчуватися доведеться саме ними ... Адже найкраща їжа та, що під рукою! А здорове життя знову відкладаємо на завтра", - з сумом констатувала Фус.

Раніше експерт по правильному харчуванню Катя Медушкина запропонувала топ-4 варіанти ідеального перекусу.

До речі, дієтолог Ольга Усенко розповіла про "дієту долоні", яка допоможе визначитися з нормою порцій.

До слова, професійний дієтолог Світлана Фус назвала важливий для краси і здоров'я мікроелемент.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся