Запечена картопля одна із найпростіших страв, але водночас і найсмачніших. Кілька маленьких трюків під час приготування дозволять вам досягти справжнього "вав-ефекту".
Рецептом запеченої картоплі та секретами її приготування поділився шеф-кухар та суддя МастерШеф Володимир Ярославський на своїй сторінці Instagram.
"Нічого зайвого: картопля, спеції, олія та часник - і з цього виходить найсмачніша картопля, яку ви коли-небудь куштували. Цю страву смачно їсти з будь-яким соусом - хоч тартар на швидку руку, хоч гуакамоле чи із сирним - то вже за вашим бажанням", - пише кухар.
Для цього рецепту Ярославський радить брати дрібну картоплю, бажано більш-менш однакового розміру.
Інгредієнти:
Суміш спецій разом має становити 1,5 ст. л. Або можна взяти готову приправу до картоплі і додати паприку, свіжого часнику, трохи перцю чилі та молотого чорного.
Як приготувати:
Нещодавно ми ділились рецептом картопляної запіканки від одеського шеф-кухаря.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати закарпатський бограч за найсмачнішим рецептом.