Цей освіжаючий капустяний салат з майонезною заправкою вже давно став класикою американської кухні. Простий у приготуванні, багатий клітковиною та овочами - цей салат точно вартий місця на вашому столі.
Що це за салат, у чому його користь та як його приготувати, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Gospoda.
Цей холодний капустяний салат коул-слоу був завезений у Північну Америку ще голландськими колоністами. Американці цей салат доповнили та він став їх улюбленим гарніром до барбекю та грилю. Він багатий на рослинні волокна, смачний, корисний і дуже легкий.
Капусту білокачанну та червонокачанну шаткуємо дрібною соломкою, обминаємо з сіллю. Моркву та селеру чистимо та натираємо на тертці для овочів по-корейські.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Зелену цибулю потрібно подрібніти. За бажанням можна додати трошки подрібненого кропу.
Змішуємо овочі в одній великій мисці.
В окремому посуді робимо заправку: беремо майонез або грецький йогурт, додаємо вершки, оцет, цукор, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо до утворення однорідного соусу.
Заправляти цей салат потрібно безпосередньо перед подачею на стіл.
Вас може зацікавити: