Пасажири літака завжди можуть розраховувати на їжу або напої під час перельотів, особливо тривалих. Проте не варто користуватися цією послугою.
Стюардеса Дея Шалія поділилася цим секретом на своїй сторінці в TikTok.
Стюардеса розповіла, що ніколи не варто замовляти напій у самому літаку, адже цистерни з водою майже не чистять, і це небезпечно. Це стосується чаю, кави та гарячого шоколаду.
Останній - дуже популярний напій, і мандрівники часто замовляють його разом із шоколадною плиткою чи мафіном. Цікаво, що частіше гарячий шоколад обирають жінки, а от чоловіки надають перевагу каві або чаю.
Авіакомпанії можуть переконувати своїх клієнтів у тому, що регулярно проводять перевірку запасів води, однак, за словами стюардеси, на це потрібно 6-9 місяців. Тому навряд чи хтось робитиме це регулярно.
Американська бортпровідниця Кет Камалані додала, що не варто вживати рідину на борту, якщо вона не в банці чи пляшці. У Центр продовольчої політики Міському університеті Нью-Йорка провели дослідження та виявили, що багато авіакомпаній постачали пасажирам нездорову воду.
Натомість пасажири можуть піти в Starbucks, взяти безкоштовну воду та зробити собі напій самостійно. Таким чином ви убезпечите себе від отруєння. Така ініціатива поширюється не лише Starbucks, а на будь-яку кав'ярню в аеропорту. А от пакетик чаю або кави можна взяти на борту.
@i.amdejaa When your traveling on a airplane please don’t drink the coffee or tea. #flightattendant #flightattendants #travelhacks #starbucks #flywithme #fypシ Angles (Instrumental) - Wale
Раніше ми розповідали, яких помилок часто припускаються туристи під час заселення в готель.
Читайте також, як правильно пакувати вантаж для літака, щоб його не пошкодили.