Котлети можна приготувати з багатьох продуктів, але потрібно знати деякі секрети кулінарів, щоб зробити таку страву смачнішою. Наприклад, котлети з капусти - і ця страва може вас дійсно вразити, тим більш, що їх можна їсти навіть у піст.
Як приготувати найсмачніші капустяні котлети і які секрети варто знати про цю страву, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на рецепт на каналі YouTube "Смачно та просто".
Капустину потрібно добре помити та дрібно нашаткувати. Покладіть капусту у каструлю, додайте трохи солі, залийте водою та поставте на вогонь.
Доведіть воду до кипіння, а потім потрібно зменшити вогонь та залишити на плиті ще на 15-25 хвилин.
Якщо капуста дуже стара - то лишіть на довше, якщо не дуже - то вистачить й 15 хвилин.
Цибулю наріжте дрібно, а моркву натріть на тертці. Також потрібно очистити та натерти на тертці картоплю.
З капусти злийте воду, а цибулю з морквою обсмажте на сковороді 5-7 хвилин, до золотавої скоринки. Додайте сіль, перець, часник та свої улюблені спеції. Добре все перемішайте.
В глибоку миску складіть капусту, натерту картоплю та обсмажені овочі. Додайте манну крупу та вимішуйте до однорідності.
Змочіть у теплій воді руки та сформуйте котлети. Щоб отримати смачну скоринку, обваляйте їх у панірувальних сухарях. Смажте на сковороді з обох сторін до скоринки.
Подавати можна як гарячими, так і холодними. Можна посипати зеленню або додати сметану чи улюблений соус.
Вас може зацікавити: