ua en ru

"Злиті" документи США: в Пентагоні заявили про підробку щодо спецназу Британії в Україні

"Злиті" документи США: в Пентагоні заявили про підробку щодо спецназу Британії в Україні Фото: в Пентагоні заявили про підробку щодо спецназу Британії в Україні (Getty Images)

Міністерство оборони США закликало до обережності щодо просування або ж доповнення будь-якого зі "злитих" документів. Попередили про ознаки підробки після інформації про відправку 50 спецназівців Британії в Україну.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Sky News.

За словами представника Пентагону Кріса Мігера, слайди зі "злитими" документами ймовірно були підроблені. Також він застеріг від того, що не варто сприймати усі твердження "за чисту монету".

"Широко розповсюджений витік нібито секретної інформації США продемонстрував серйозний рівень неточності. Читачі повинні з обережністю ставитися до звинувачень, які мають потенціал для поширення дезінформації, і не приймати їх за чисту монету", - заявив речник.

Зазначається, що в документі йдеться про відправку 50 британських спецназівців до України. Водночас там не вказано, де саме знаходяться ці сили і чим вони займаються.