ua en ru

У Зеленського дали невтішний прогноз стосовно ракетних та дронових атак росіян

У Зеленського дали невтішний прогноз стосовно ракетних та дронових атак росіян Фото: радник керівника ОП Михайло Подоляк (president.gov.ua)

Російські війська й надалі тероризуватимуть українців ударами ракет та дронів. Це продовжуватиметься до тих пір, поки війна не закінчиться.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка в інтерв'ю "24 каналу".

"До кінця війни у нас взагалі не буде спокійно. Тобто ми маємо реагувати на сигнали тривоги, маємо йти в укриття - це важливо. Все ж таки маємо зберегти максимальну кількість своїх людей. Це важливо для того, щоб виконати всю ту історичну роботу, яку нам треба буде зробити. Її буде дуже багато", - каже Подоляк.

За його словами, Росія до кінця війни буде використовувати будь-які елементи терористичної війни для того, щоб залякувати цивільне населення.

"Це можуть бути дрони, ракети будь-якого виробництва. Будуть шукати ще якісь спроможності, але до останнього дня війни це будуть використовувати. Тому маємо спокійно, відносно спокійно до цього ставитися і просто дбати про свою особисту безпеку", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, вчора, 26 січня російські війська влаштували нову масовану ракетну атаку по Україні. Ворог випустив 55 ракет повітряного та морського базування, з них було знищено 47 ворожих цілей.

Під ударом вчергове опинилася енергетична інфраструктура українців. Найбільше від ударів РФ по енергооб'єктах постраждали Київська, Одеська та Вінницька області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.