ua en ru

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ у Запорізькій області

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ у Запорізькій області Фото: президент України Володимир Зеленський (president gov ua)

Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військ. Цього разу глава держави побував у Запорізькій області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Зеленського в Telegram.

"Запорізька область. Передові позиції. Маю честь сьогодні бути тут, поруч із нашими військовими", - зазначив президент.

Зеленський поспілкувався з українськими захисниками, які боронять Запорізьку область. Глава держави вручив нагороди захисникам.

"Дякую кожному нашому воїну за захист України, нашого суверенітету, наших міст, наших дітей. Ми обов’язково переможемо", - додав він.

Оновлено 16:27

Зеленський відвідав командний пункт оперативного угруповання військ "Запоріжжя". Він вручив ордени та медалі співробітникам СБУ, Нацгвардії, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Дякую вам за захист нашої держави, наших будинків, територіальної цілісності та життя в Україні. Бажаю вам міцного здоров'я. Бажаю великої перемоги. І вона обов'язково буде", - написав глава держави.

Нагадаємо, нещодавно президент України Володимир Зеленський відвідав позиції ЗСУ на Бахмутському напрямку.

Крім того, глава держави побував у Харкові, а також відвідав Херсонську область.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.