ua en ru

Зеленський провів нараду щодо ситуації у Харківській області: обговорили відновлення регіону

Зеленський провів нараду щодо ситуації у Харківській області: обговорили відновлення регіону Фото: президент України Володимир Зеленський (president.gov.ua)

У середу, 22 березня, президент України Володимир Зеленський під час візиту до Харкова провів нараду щодо ситуації в області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram глави держави.

Зокрема, на нараді обговорили відновлення деокупованих територій регіону, облаштування фортифікаційних споруд, відбудови інфраструктури та надання допомоги постраждалим жителям.

"Заслухав доповідь військового командування про оперативну обстановку в операційній зоні ОУВ "Харків". Обговорив із представниками енергетичної галузі питання забезпечення всіх населених пунктів Харківської області електроенергією, - написав Зеленський.

Президент також передав міському голові Харкова Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України".

"Завдяки жителям цього прекрасного міста воно боронить нашу незалежність пліч-о-пліч з іншими містами нашої держави", - наголосив Зеленський.

Окрім того, глава держави нагородив героїв, які відзначилися під час оборони Харківської області від агресора.

"Дякую кожному з вас за перемогу, яку ви несете щодня, за ту незалежність, яку ви забезпечуєте, і за той суверенітет, який захищаєте. За те майбутнє, яке ви даруєте разом з усіма воїнами", - наголосив президент.