Звичайна сіль може стати кулінарним шедевром. Достатньо кількох гілочок зелені, трохи спецій і кухонна класика перетворюється на яскраву приправу.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Катерини Процишиної.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Всі інгредієнти покладіть у чашу до блендера та збийте. Викладіть на деко з пергаментом і рівномірно розподіліть тонким шаром.
Відправте в духовку при 80 градусах на 1-1,5 год. Температуру не збільшуйте і час від часу помішуйте сіль.
В кінці ще раз перебийте в блендері і готово.
Таку ароматну сіль дуже смачно їсти навіть з хлібом та маслом та у салатах.
Вас може зацікавити: