Домашній крем-фреш - це легкий і кислуватий аналог сметани, який легко приготувати вдома. Він підходить для соусів, заправок та десертів, зберігаючи ніжну консистенцію і насичений смак.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку українського шеф-кухаря Олександра Огородніка.
Інгредієнти:
Легкий спосіб приготування
Вершки і кефір ретельно перемішайте та накрийте кришкою, але не щільно. Залиште на 24 години при кімнатній температурі.
Через добу ще раз перемішайте і вже щільно закрийте та поставте в холодильник. Вже через 24 години крем-фреш готовий.
Консистенція вийде, як у сметани 30%, але ніжніша та збалансованіша. Смак буде кисломолочний, але делікатний і кремовий, без різкої кислотності.
Переваги крем-фрешу над сметаною такі:
Його можна додавати до таких страв:
Вас може зацікавити: