ua en ru

Забезпечили відхід основних сил. У ССО зробили заяву про загибель своїх бійців

Забезпечили відхід основних сил. У ССО зробили заяву про загибель своїх бійців Ілюстративне фото (facebook.com/GeneralStaff.ua)

У Командуванні ССО заявили, що під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73 морського центру спеціальних операцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram ССО ЗСУ.

"Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свою останню битву назавжди залишившись у строю", - йдеться у повідомленні.

У Командуванні також зазначають, що героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суші, на морі та в глибокому тилу противника – це щоденний внесок воїнів у перемогу над ворогом.

Рейди Сил спеціальних операцій

Раніше повідомлялося, що оператори 73-го морського центру ССО провели спецоперацію "Цитадель" у Чорному морі, під час якої підірвали важливий об'єкт окупантів.

Наприкінці січня снайпери ССО на Херсонському напрямку знищили групу російських розвідників.

Також бійці ССО "рознесли" опорні пункти росіян на Запорізькому напрямку.

Крім того, 8 лютого стало відомо, що на одному з операційних напрямків підрозділи Сил спеціальних операцій провели складну та ефективну спецоперацію, внаслідок якої Збройні сили змогли покращити своє оперативно-тактичне становище.