ua en ru

Водію, який в'їхав у зупинку з людьми у центрі Києві, повідомили про підозру

Водію, який в'їхав у зупинку з людьми у центрі Києві, повідомили про підозру Фото: водію, який в'їхав у зупинку з людьми у центрі Києві, повідомили про підозру (facebook.com/UA.KyivPolice)

Правоохоронці повідомили про підозру водію, який в'їхав у зупинку громадського транспорту з людьми у центрі Києві сьогодні зранку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-служба Київської міської прокуратури.

За даними слідства, водій автомобіля "Тойота Авенсіс", 1996 року народження, рухаючись вулицею Велика Васильківська з перевищенням допустимої швидкості, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини.

Внаслідок цього автомобіль скоїв наїзд на двох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту. Постраждалі отримали травми, які відносяться до середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

При цьому прилад "Драгер" не виявив у водія ознак сп'яніння.

Водію повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 КК України). Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

ДТП в Києві

На жаль, у столиці досить часто трапляються аварії. Зокрема, вночі 22 жовтня, на в'їзді в Київ сталася ДТП під час якої водій Honda Civic здійснив наїзд на військовослужбовця, який ніс там службу. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці подій.

Водію повідомили про підозру, а пізніше суд помістив його під варту.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.