ua en ru

Війська РФ обстріляли прикордоння Сумської області: загорівся приватний будинок

Війська РФ обстріляли прикордоння Сумської області: загорівся приватний будинок Фото: Війська РФ обстріляли прикордоння Сумської області (Getty Images)

У п'ятницю, 31 березня, російські війська тричі обстріляли прикордоння Сумської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію оперативного командування "Північ" у Facebook.

Так, у період з 12:25 до 12:32 окупанти обстріляли район населеного пункту Соснівка з міномета. Зафіксовано три "прильоти".

Крім того, з 12:32 до 13:20 росіяни завдали мінометного удару за 1000 метрів на південний схід від населеного пункту Старикове. Загалом зафіксовано 17 "прильотів".

Крім цього, з 13:05 до 13:35 зі ствольної артилерії ворог обстріляв район населеного пункту Катеринівка.

Інформація про втрати серед місцевого населення не надходила. Однак унаслідок обстрілу зафіксовано влучання в приватний будинок, що призвело до його загоряння.

Нагадаємо, вчора росіяни за годину 35 разів обстріляли прикордоння Чернігівської області. До того ж окупанти атакували три громади на Сумській області та поранили місцевого.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.