ua en ru

У Вишгороді від пожежі врятували десятки людей, серед них є діти (фото, відео)

У Вишгороді від пожежі врятували десятки людей, серед них є діти (фото, відео) Фото: у Вишгороді сталася пожежа у багатоквартирному будинку (t.me/dsns_kyiv_region)

В одному з багатоквартирних будинків Вишгорода (Київська область) сталася пожежа на одному з верхніх поверхів. Рятувальники ДСНС, що прибули на місце, врятували понад 80 людей, серед яких є діти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram ДСНС Київської області.

30 квітня о 18:00 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про загорання на 18-му поверсі 22-х поверхового житлового будинку у місті Вишгород на проспекті Шевченка.

На місце події виїхали рятувальники з восьми пожежно-рятувальних підрозділів та волонтери Загону швидкого реагування Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Після прибуття пожежники встановили, що на 18-му поверсі будинку горить автомобільна покришка, внаслідок чого виникло сильне задимлення сходової клітини з 10 по 22 поверхи.

Під час рятувальної операції було евакуйовано 84 особи, з них 20 дітей. Пожежу ліквідували о 18:54.

До гасіння було залучено від ДСНС 12 одиниць техніки, 43 людини особового складу, 2 одиниці техніки та 5 людей особового складу Загону швидкого реагування.