ua en ru

Усім патріотам - час діяти. В ефірі кримських радіостанцій пролунало звернення Буданова

Усім патріотам - час діяти. В ефірі кримських радіостанцій пролунало звернення Буданова Фото: керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов (Віталій Носач, РБК-Україна)

В ефірі кримських та навіть деяких російських радіостанцій прозвучало звернення керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відео, яке поширив речник голови Одеської військової адміністрації Сергій Братчук і "Крим. Реалії".

"До вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території - Донбас, АР Крим та весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам - час діяти прийшов. Чекайте, ми йдемо до вас. Слава Україні!" - йшлося у повідомленні.

Тим часом ЗМІ повідомляють, що у Криму зламали ефіри радіостанцій "Супутник у Криму" та "Віра". Наразі мовлення зупинено.

Також повідомлення пролунало на деяких радіостанціях Москви та Краснодара.

Як повідомлялося раніше, учора в деяких російських містах по радіо масово оголошували повітряну тривогу. При цьому в МНС РФ заявили, що це сталося через атаку хакерів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.