ua en ru

Україна – Італія: де дивитися матч кваліфікації до Євро-2024

Україна – Італія: де дивитися матч кваліфікації до Євро-2024 Фото: "Синьо-жовті" програли італійцям на виїзді (facebook.com/uafukraine)

Національна команда України у вирішальному турі відбіркового турніру перед чемпіонатом Європи 2024 року прийме збірну Італії на німецькій землі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада в Леверкузені. Поєдинок прийме стадіон "БайАрена". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Тернопіль" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 20:30. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти італійців буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Коментуватимуть матч Віталій Кравченко та Роберто Моралес.

Аудіотрансляція поєдинку буде у відкритому доступі. Прослухати трансляцію матчу можна буде на YouTube-каналі "MEGOGO СПОРТ" безпосередньо в цій новині. Окрім того, наживо слідкувати за протистоянням України та Італії можна буде на FM-станції "Радіо Промінь".

У понеділок Сергій Ребров визначився зі заявкою "синьо-жовтих" на матч. Поза списком опинилися Таловєров, Караваєв і Назарина. Натомість потрапив до переліку обраних фланговий оборонець Конопля, який пропустив спаринг проти "Лехії".