ua en ru

Україна – Ісландія: де дивитися матч плей-офф за місце на Євро-2024

Україна – Ісландія: де дивитися матч плей-офф за місце на Євро-2024 Фото: "Синьо-жовті" переграли Боснію у півфіналі міні-турніру (facebook.com/uafukraine)

Національна команда України у фіналі плей-офф Ліги націй позмагається зі збірною Ісландії за останню путівку на чемпіонат Європи 2024 року.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Ісландія відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві. Поєдинок на стадіоні "Тарчинські Арена" розпочнеться о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде на Євро-2024.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Хмельницький" тощо). Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Передматчева студія там розпочнеться о 20:20. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти ісландців буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Коментуватимуть матч Вадим Шевякін і Роберто Моралес.

Аудіотрансляція поєдинку буде у відкритому доступі. Прослухати трансляцію матчу можна буде на YouTube-каналі "MEGOGO СПОРТ" безпосередньо в цій новині. Окрім того, наживо слідкувати за протистоянням України та Італії можна буде на FM-станції "Радіо Промінь".

Раніше Ребров відсіяв п'ять виконавців від заявки на поєдинок. Повернувся до обойми команди вінгер "Жирони" Циганков. Гарантовано не зіграють проти ісландської збірної оборонці Караваєв і Попов, півзахисники Піхальонок і Гуцуляк, а також форвард Сікан.