Щоб випічка виходила солодшою та ароматнішою, варто обирати стиглі банани. Їх легше перетворити в пюре і вони будуть забезпечувати більш насичений смак випічки.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Southern living.
Коли справа доходить до випікання, шкірка бананів повинна бути повністю вкрита коричневими плямами. Це ознаки того, що банан повністю дозрів.
Якщо ваші банани ідеально стиглі та готові до випікання, то їх можна заморозити, щоб у вас завжди були стиглі банани під рукою.
Також пришвидшити процес дозрівання можна, якщо покласти банани у тепле місце або в паперовий пакет.
Стиглі банани не тільки м’якші ї їх легше розминати та додавати в тісто, але вони й дуже солодкі. У міру дозрівання бананів фрукти перетворюють крохмаль на цукри, роблячи їх солодшими та ароматнішими.
Банани зберігаються на столі приблизно від 2 до 5 днів. Зеленіші банани зберігатимуться довше, ніж жовті. Після повного дозрівання зберігайте їх у холодильнику до тижня.
Як тільки ви покладете банани в холодильник або морозильну камеру, шкірка може почорніти, але фрукт всередині залишається в нормі. Тому, якщо ви заморожуєте банани, то спочатку очистіть їх від шкірки. Після заморожування її може бути важко зняти.
Щоб зрозуміти, що банани зіпсувалися, варто звернути увагу на кілька ознак:
Вас може зацікавити: