Коли хочете здивувати гостей без зайвих клопотів, то варто приготувати брускети. Пропонуємо три рецепти, що легко впишуться у святкове меню й виглядатимуть по-ресторанному.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Список продуктів для варіанту "Цезар":
Інгредієнти для другого варіанту брускетів:
Для третього варіанту потрібно:
Спосіб приготування
До філе додайте олію, приправу та залиште маринуватись. Після цього обсмажте на сковорідці з обох сторін до золотистого кольору.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Багет наріжте товщиною в 1 см та викладіть на деко. Випікайте 3-5 хв, щоб грінки підсушились.
Додайте до курки вершкове масло та готуйте ще кілька хвилин.
Для намазки з'єднайте крем-сир, варене яйце, мариновані огірки, спеції та сир лимона. Всю масу перебийте блендером та натріть ще зубчик часнику.
На грінки намажте масу, покладіть руколу, викладіть нарізане куряче філе. Викладіть ще половинку помідорів чері та натріть сир.
Для другого варіанту в блендері збийте авокадо, крем-сир, сік лимона та спеції. Викладіть на багет кондитерським мішком. Далі викладіть нарізаний лосось, оливки та помідори чері.
Брускети намажте крем-сиром, викладіть ковбасу та нарізаний ананас. В кінці додайте подріблений мигдаль.
Вас може зацікавити: