Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десерту
Рецепт смачного торту "Пломбір" вдома (фото: Freepik)
Ніжний та кремовий торт "Пломбір" буде танути у роті і не потребує випікання. Готується всього 20 хв, а для приготування знадобляться лише прості інгредієнти, доступні у будь-якому холодильнику.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Торт "Пломбір": легкий рецепт
Інгредієнти для крему:
- яйця - 2 шт.
- цукор - 150 г
- ванільний цукор - 10 г
- кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л
- сметана - 500 г (20%)
- вершкове масло - 50 г
Для коржів потрібні такі продукти:
- борошно - 250 г
- цукор - 70 г
- вершкове масло - 150 г
Спосіб приготування
В каструлю додайте два яйця, 150 г цукру, ванільного цукру та крохмаль. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Після цього влийте сметану і ще раз перемішайте. Поставте крем на вогонь і готуйте 3 хв, постійно помішуючи. Додайте ще масло і готуйте до повного розтоплення.
Крем для торта "Пломбір" (фото: кадр з відео)
До просіяного борошна додайте 70 г цукру та перемішайте. Далі натріть охолоджене вершкове масло і замісіть тісто.
Розігрійте антипригарну сковорідку та всипте туди тісто. Обсмажуйте на повільному вогні до коричного кольору. Пересипте крихту в окрему ємність.
Коржі для тора "Пломбір" (фото: кадр з відео)
У форму всипте 2 ст.л крихти і притисніть, утворюють корж. Змажте 2 ст.л крему і розмажте по поверхні коржа. Так чергуйте поки не закінчаться інгредієнти.
Поставте в холодильник на ніч, щоб торт настоявся.
Тор "Пломбір" (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Рецепт ідеальної домашньої піци, яка виходить з першого разу
- Смачні шоколадні кекси, які підходять для перекусу в школі
- Згущенка з груші на зиму всього з 3 інгредієнтів