ua en ru

Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десерту

Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десерту Рецепт смачного торту "Пломбір" вдома (фото: Freepik)

Ніжний та кремовий торт "Пломбір" буде танути у роті і не потребує випікання. Готується всього 20 хв, а для приготування знадобляться лише прості інгредієнти, доступні у будь-якому холодильнику.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Торт "Пломбір": легкий рецепт

Інгредієнти для крему:

  • яйця - 2 шт.
  • цукор - 150 г
  • ванільний цукор - 10 г
  • кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л
  • сметана - 500 г (20%)
  • вершкове масло - 50 г

Для коржів потрібні такі продукти:

  • борошно - 250 г
  • цукор - 70 г
  • вершкове масло - 150 г

Спосіб приготування

В каструлю додайте два яйця, 150 г цукру, ванільного цукру та крохмаль. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Після цього влийте сметану і ще раз перемішайте. Поставте крем на вогонь і готуйте 3 хв, постійно помішуючи. Додайте ще масло і готуйте до повного розтоплення.

Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десертуКрем для торта "Пломбір" (фото: кадр з відео)

До просіяного борошна додайте 70 г цукру та перемішайте. Далі натріть охолоджене вершкове масло і замісіть тісто.

Розігрійте антипригарну сковорідку та всипте туди тісто. Обсмажуйте на повільному вогні до коричного кольору. Пересипте крихту в окрему ємність.

Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десертуКоржі для тора "Пломбір" (фото: кадр з відео)

У форму всипте 2 ст.л крихти і притисніть, утворюють корж. Змажте 2 ст.л крему і розмажте по поверхні коржа. Так чергуйте поки не закінчаться інгредієнти.

Поставте в холодильник на ніч, щоб торт настоявся.

Торт "Пломбір" за 20 хвилин без духовки: ідеальний варіант десертуТор "Пломбір" (фото: кадр з відео)