Ароматна, соковита й ситна тушкована капуста з м’ясом стане улюбленою стравою на столах. У холодну пору року вона зігріває, насичує та точно сподобається усій родині.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
Капусту наріжте дрібною соломкою, а м'ясо невеличкими кубиками.
На розігріту сковорідку додайте м'ясо і смажте до рум'яної скоринки. Моркву натріть на тертці і разом з цибулею обсмажте на сковорідці. Додайте томатну пасту і 1 ст.л цукру.
Далі до овочів всипте смажене м'ясо, сіль, перець та влийте воду. Тушкуйте на середньому вогні 20 хв.
У сковорідку додайте капусту, лавровий лист та сіль. Через 5 хв перемішайте та тушкуйте 20 хв.
Вас може зацікавити: