Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво об'єднався з Олексієм Дурнєвим, аби приготувати маріупольські чебуреки. Цей рецепт тіста на окропі вразить вас результатом.
Як приготувати чебуреки на заварному тісті, розповідає РБК-Україна з посиланням на відео з Instagram Ектора.
"У кожного є та сама страва, яка пахне дитинством", - написав Хіменес-Браво.
Ектор зазначив, що у Дурнєва така страва - саме мамині чебуреки. І тому він вирішив приготувати цю смакоту разом з Олексієм, за його маріупольським рецептом.
Почнемо готувати. В мисці змішайте окрім, борошно, олію та сіль. Робіть це ложкою. Коли тісто трохи охолоне, продовжуйте вимішувати його руками, додайте горілку.
Загорніть тісто у плівку та дайте йому відпочити (на 1-2 години). А поки займіться начинкою.
Додайте до фаршу терту цибулю, сіль та перець, коріандр та ряжанку чи воду. Гарно вимішайте, аби начинка була ніжною. Коли тісто "постоїть", починайте робити чебуреки.
"Розкачайте тісто дуже тонко - до 1-1,5 мм. Викладайте фарш на одну половину, складіть, притисніть, обріжте краєчки просто тарілкою. Нагрійте багато олії у глибокій пательні або фритюрниці. Обсмажуйте чебуреки до золотистої скоринки", - пояснив Ектор.
Вас може зацікавити
Хіменес-Браво та переможниця "МастерШеф" показали, як приготувати майонез за 5 хвилин
Олександр Педан показав, як смачно приготувати курячі серця.