М’ясні рулетики - страва, яка підкорює серце з першого шматочка. Ідеальне поєднання ніжного м’яса та насиченого соусу робить її справжньою зіркою будь-якого обіду чи вечері.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Катерини Процишиної.
Для приготування необхідні такі інгредієнти:
Легкий спосіб приготування
Спочатку наріжте м'ясо та відбийте, як на відбивні. Посоліть, поперчіть, додайте на кожен шматочок гірчицю в зернах та викладіть подрібнені томати. За бажанням можна додати сир та шпинат.
Згорніть в рулети, можна зафіксувати ниткою. Розріжте на шматочки та обсмажте на сковороді з обох сторін до золотистої скоринки.
Після цього додайте до рулетиків у сковорідку соєвий соус, вино, мед, накрийте кришкою і готуйте на невеликому вогні ще 7-10 хв.
Викладіть на тарілку та поливайте смачним соусом.
Вас може зацікавити: