Торт "Сметанник" підкорює своїми ніжними коржами та кремовою прослойкою зі сметани. Ділимось простим рецептом, який дозволить приготувати цей домашній десерт швидко та без зайвих зусиль.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Інгредієнти:
Для крему необхідно:
Спосіб приготування
В миску вбийте яйця, додайте цукор та збийте вінчиком. Далі додайте сметану і ще раз перемішайте. Всипте соду та відразу влийте оцет.
Коли ретельно замішалась маса, всипте борошно, какао та замісіть тісто. Після того, як тісто замісили, то влийте олію.
Форму для запікання застеліть пергаментом та вилийте туди тісто. Випікайте при 180 градусах 20 хв.
Для крему до сметани додайте згущене молоко та збийте міксером. Додайте ванільний цукор і лимонний сік. Збивайте міксером до тих пір, поки маса не збільшиться у два рази.
Бісквіт розріжте ножем на три частини. Крем нанесіть на кожен корж і з'єднайте весь торт. Залиште торт настоюватись у холодильнику на 3 години.
Вас може зацікавити: