Хрусткий картопляний шашлик, запечений у духовці, може стати оригінальною стравою для святкового столу. Знадобляться прості інгредієнти, мінімум клопоту, а вийде смак справжнього пікніка.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Ксенії Радостіної.
Необхідні такі інгредієнти:
Для соусу потрібно:
Спосіб приготування
Картоплю відваріть цілою у підсоленій воді майже до готовності. Важливо не переварити картоплю.
Мʼясо замаринуйте у спеціях, солі та лимонному соку. Соус приготуйте зі сметани, майонезу, спецій, олії, часнику та кропу.
На деревʼяні шпажки по черзі нанизуйте картоплю і мʼясо, перекладіть на деко для запікання, змащуючи соусом.
Випікайте у духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Вас може зацікавити: