Зберегти літній смак фруктів на всю зиму стало ще простіше. Пропонуємо перевірений рецепт фруктів у желе - це яскраві, ароматні та корисні ласощі, які прикрасять будь-який зимовий стіл і порадують всю родину.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Марії Макарчук.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
В ємність всипте желе, желатин, цукор та розведіть водою, як зазначено в інструкції.
Цієї рідини вистачає на 2 баночки по 0,5 л. Наріжте фрукти та всипте у банки. Залийте желе, не треба повністю чекати, поки воно охолоне.
Закрийте кришками і поставте в каструлю стерилізувати.
Стерилізуйте 10 хв з моменту закипання, потім закрутіть, переверніть і залишіть до повного охолодження.
Вас може зацікавити: